Tule!-hanke

Maaliskuussa 2020 käynnistyi Tule! – Tulevaisuus toi meidät yhteen -hanke Lielahden, Hiedanrannan, Niemenrannan ja Lentävänniemen alueilla. Hankkeen tavoitteena on kehittää alueellista vapaaehtoistyötä ja lisätä yhteistyötä paikallisten järjestöjen välillä. Alue kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia, hankkeen kautta haluamme kuunnella asukkaita ja vastata heidän muuttuviin tarpeisiinsa. Työmme perustuu alueen asukkailta kerättyyn palautteeseen. 

Monipuolisen sosiaalisen ja kulttuurisen toiminnan myötä lisäämme alueen asukkaiden yhteisöllisyyttä, hyvinvointia ja harrastusmahdollisuuksia sekä luomme hyvää yhdessä tekemisen ilmapiiriä. Järjestämme kolmivuotisen hankkeen aikana tapahtumia, koulutamme vapaaehtoisia erilaiseen tekemiseen ja mahdollistamme uudenlaisen kohtaamisen ihmisten välillä.

Hankkeen toteuttavat yhdessä Kansalaistalo Mansikkapaikka, Sopimusvuori ry, ja Rientolan Setlementti. Hankkeen rahoittaa STEA ja yhteistyökumppanina on Tampereen kaupunki. 

 

Mukaan toimintaan! 

Haluatko olla mukana tekemässä yhteisöllisempää Lielahti—Lentävänniemi-aluetta ja uudistuvaa Hiedanrannan ja Niemenrannan aluetta? Lisäämme mahdollisuuksia vapaaehtois- ja kansalaistoimintaan asukkaita ja toimijoita kuunnellen.  

Tule! mukaan tekemään itsesi näköistä vapaaehtoistyötä ja sitoutumaan toimintaan itse toivomallasi panoksella!  

Ota yhteyttä: Ellinoora, vapaaehtoistyön ohjaaja: 0401287069, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Jos haluat olla mukana järjestöjen verkostossa tai kaipaat lisätietoa hankkeesta, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikkö Katri Leppisaareen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 0444554780