Mansikkapaikan Laidalla-projekti -rinnallakulkija lapsiperheen arjessa

Pakahdutko rakkaudesta tai raivosta? Itketkö ilosta vai surusta? Väsyttää, kiristääkö pinna? Et tunne ketään muuta lapsiperhettä, kaipaatko kaveria? Tahdotko jakaa kokemuksia, antaa ja saada tukea? 

Laidalla on Länsi-Tampereen alueella toimiva Stea-rahoitteinen projekti, joka tukee lapsiperheiden hyvinvointia vahvistamalla perheiden verkostoja. 

Voit olla yhteydessä lapsiperheen arkeen liittyvissä haasteissa ja riemuissa -halusit sitten vain tutustua muihin lapsiperheisiin, osallistua ryhmätoimintaan tai keskustella kahden kesken mieltä painavasta asiasta. Tai jos sinulle on tullut kynnystä osallistua avoimiin perhekerhoihin tai erilaisisiin perheille suunnattuihin palveluihin tai haluat pohtia esim. päivähoitokuvioita tai uniasioita jonkun toisen kanssa. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä. Voimme myös tavata kahvilla, kirppiksellä, kotonasi  tai Mansikan perhekerhoissa.

Projekti on suunnattu kaikille lapsiperheille. 

Aino Salakari

040 8452433, 

Minut saa kiinni myös whatsapin kautta tai messengerillä Aino-Laidalla ohjaaja-profiilin kautta.

Olen tavattavissa Mansikkapaikan kaikissa avoimissa perhekerhoissa ja perheille suunnatuissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, joten minua voi vaikka nykäistä hihasta. 

sähköposti: laidalla(a)mansikkapaikka.net 

Facebook: @laidallaprojekti

Projektin virallinen esite löytyy linkistä: https://joom.ag/lesQ

 

Projektin ryhmä- ja kerhotoiminta

Taaperokahvila joka maanantai klo 10-13. Tarjolla vertaistukea ja taaperomaista touhua. Tervetuloa!

Laidalla-projekti järjestää myös mahdollisimman matalan kynnyksen kerhotoimintaa kuten Lielahtikeskuksen Tenavatilan Avoin kohtaamispaikka lapsiperheille yhdessä Harjun srk:n kanssa joka torstai klo 10-16. 

Vauvakahvilan joka tiistai klo 10-13 Mansikkapaikassa. Tervetulleita ovat kaikki alle 1-vuotiaat lapset vanhempineen. 

Puistoperhekerhot alkavat taas maaliskuussa- 20. Keväällä järjestämme puistoperhekerhon aikana edullisen ruokailumahdollisuuden. Lisätietoja myöhemmin. Seuraa ilmoittelua. 

Keväällä 2020 järjestetään kerran kuussa Yksihuoltajailta tiitaisin klo 17-19. Illat ovat ti 21.1., 18.2., 17.3., 14.3. ja 19.5. Iltoihin ei tarvitse ilmoittautua ja voit ottaa lapset mukaan. Ilta päättyy ilmaiseen iltapalaan. Tule tapaamaan alueen muita yksihuoltajia. Tervetuloa!