Mansikan keittiö on avannut jälleen ovensa ma 11.1.!

Kammariin mahtuu maksimissaan 10 ruokalijaa kerrallaan, mukaankin saa ruokaa ostaa ja jos on tarpeen myös kotiinkuljetus lähialueelle onnistuu.

Huomioithan muut Mansikassa olijat ja henkilökunnan: käytä maskia tai visiiriä (talo tarjoaa kummatkin), pesase kätesi ja pidä huoli turvaväleistä.

Toivomme maksua joko Mobile Paylla tai laskulla; välttelemme siis käteismaksuja. Hinnasto on edelleen sama: aikuiset paikan päällä 4€/lapset 2€, nouto/vienti 5€/3€.

 

Ensimmäisellä viikolla tarjolla on:

ma- kanakastike

ti- kalakeitto

ke- makaronilaatikko

to- makkarakastike

pe- jauhelihakastike

 

Tervetuloa!

Tämän vuoden perinteinen jouluateria toteutetaan noutolounaana. Tilauksia on tehty ahkerasti jo etukäteen, mutta voit vielä tiedustella omaa annostasi ti 15.12. asti.

 

Nouto tapahtuu ennakkotilatuille annoksille ke 16.12. klo 12-13 välillä Mansikkapaikan pihalta. Otathan huomioon muut annosten hakijat turvavälein. Suosittelemme maskien käyttöä noutokeikalla :)

 

jouluvalvojaiset

Mansikkapaikan Kammariin pääsee lounastamaan arkisin klo 11-12.30 välisenä aikana hygienia ja turvavälit huomioiden. Paikan päällä syötynä lounas on 4€/aikuinen, ja 2€/lapsi. 

Mukaankin saa ruokaa ja toimitamme edelleen myös koteihin annoksia. Mukaan otettuna 5€/3€.

 

Poikkeusaikana oviemme ollessa kiinni, lounasta oli silti tarjolla. Mikäli toimintaamme kohdistuisi vielä kevään kaltaisia rajoituksia, jatkaisimme keväällä hyväksihavaittuja käytänteitä: